Stugan,  Vi två blir tre

Glad midsommar!

Ibland blir inget som det ska men blir himla bra ändå och ungefär så kan vi nog sammanfatta vår midsommarhelg. Vi hämtade hem en liten prickig från Föris i torsdags och ett evigt googlande tog sin början. Var det vattkoppor? Jo, vi misstänkte det och huxflux var midsommarplanerna med vännerna och alla barnen i stugan i Karlevi inställda. Jag visste att det skulle finnas nyfödda små där blandat med ”äldre” barn i ungefär Elliots ålder och nej, det vågade vi helt enkelt inte.

Så efter att ha kollat med mamma och pappa om de har haft vattkoppor åkte vi istället upp till stugan i Byerum och spenderade en jättefin midsommar tillsammans med dem. Det blev en underbar dag tillslut trots alla prognoser om regn och vi fick i oss både sill, nubbe och jordgubbstårta. Elliot var prickig men pigg. Precis som det var tänkt med andra ord fast på ett annat sätt. Tack mamma och pappa för att vi fick komma och fira med er!

Prickarna då?

Ja, dem är vi fortfarande inte kloka på. De kommer och går, försvinner och dyker upp men håller sig på bålen och kring armhålorna. Vissa små, andra större men inte speciellt vattniga om ni frågar mig och så värst påverkad av dem verkar han fortfarande inte. Det verkar klia mest kring armhålorna. Kan man verkligen ha vattkoppor utan större besvär än så här? Det låter väl lyxigt om du frågar mig. Nej vi får nog stryka vattkoppor men vad sjutton är det då??

Foto: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.