Stugan

Här men ändå inte

Och vips så gick nästan en hel semestervecka utan ett inlägg. Det är som det ska tror jag. Vi har varit iväg och jag har inte haft en tanke på bloggen (höll jag på att skriva fast det är ju fel, jag tänker i blogginlägg alldeles för ofta) men det har varit annat som pockat på uppmärksamheten och då får det vara så.

Vi har varit i stugan hos mamma och pappa och levt lajvet så att säga. Herregud så skönt att vara där uppe, nära havet och den lilla bris det har gett de här senaste dagarna och med tillgång till en svalkande pool dessutom. Barnen har inte velat komma upp alls och har nog varit mer i än ur poolen. Också det som det ska.

Och med två extra vuxna, som barnen älskar och vice versa, går det att koppla av på ett annat sätt. Vi har fått tid att träna tillsammans, vi har kunnat gå ner till solnedgången vid sandstranden och slappnat av i största allmänhet. Så skönt!

Kort sagt, dagar att plocka fram en dag i November när det blåser och regnar horisontellt. Tack sommaren 2021, so far so good!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.