Stugan

Ingen ordning

Jag får be om ursäkt för mitt bloggande just nu, eller mitt icke-bloggande. Jag vet, jag behöver egentligen inte be om ursäkt. Men ni har ju gått och blivit ett par stycken som tittar in här varje dag, och kanske har ni då vant er vid ett inlägg runt morgon/fm och ett på sen eftermiddag, och just nu, tja just nu kommer det eventuellt ett inlägg då eller då.

Detta om detta, ni vet ju varför eller hur? Det blir snart ordning på torpet igen.

Att åka upp till norra Öland har i alla fall varit en lyckoträff. Det har varit ganska ont om återhämtning den senaste tiden och det har märkts. Jag kom upp hit spänd som en fiolsträng med kramp från nacken ut i fingerspetsarna som följd. Nu? Nu känner jag hur axlarna börjar lämna öronen och jag är inte alls spänd längre. Stel? Ja, något men inte spänd. Så. Himla. Skönt.


Den här delen av ön alltså, det som för mig är Öland, ren och skär njutning är vad det är. Idag har jag tagit med mig lillprinsen på en liten utflykt på förmiddagen, Hagskogsvägen, Kaffestugan i Böda och en tygflodhäst. I korta drag. Om ni brukar kolla min Insta-stories har ni redan sett det här men det kommer fler bilder, var så säkra.

Norra Öland, som jag älskar denna del av världen! <3

Foto: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.