midsommarfirande
Stugan

Midsommarfirande på ön

Tänk att det redan har varit midsommar, att vårt midsommarfirande redan är över, lite galet ändå. Midsommar brukar alltid komma och gå väldigt fort men i år känns det annorlunda. I år har vi ju redan haft högsommar under väldigt lång tid så i år kändes inte midsommar som starten på sommaren på samma sätt som det brukar. När vi satt i bilen på väg hem från Öland fick jag påminna mig själv om att sommaren faktiskt inte ens har börjat, att vi inte har haft semester ännu och att sommaren ligger framför oss. Härligt och lite galet på samma gång!

Och vilken midsommar vi fick. Efter veckor och åter veckor av strålande sol och värme såg det ett tag ut som att midsommar skulle bjuda på det rakt motsatta med riktigt så blev det inte. Vi fick en rejäl skur på torsdagskvällen och en på söndag eftermiddag men däremellan, under den tid vi faktiskt firade midsommar, var det strålande fint, varmt och skönt och vi kunde både äta sill-lunch och grillmiddag utomhus, doppa oss i poolen och njuta av promenader längs vattnet. Så där som man drömmer om och önskar.

En hel del kusinbus har vi också fått se och det är ju för gulligt alltså, han är riktigt ”storebrorsmaterial” vår pojke det kan vi nu konstatera. Och jag tror att han fick en försmak på hur livet med en lillasyster kan vara. Att hon inte är fullt så här rolig när hon dyker upp får vi försöka förklara lite senare.

Mamma och pappa hade ordnat så fint uppe i stugan och det var som Elliot sa ”kalas” och kalasstämning och helt enkelt en väldigt, väldigt mysig och härlig midsommar! Tack mamma och pappa <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.