Stugan

Pankis-party!

Nu har det nästan gått en månad sedan detta party gick av stapeln men jag har ju inte bloggat så mycket så därför har detta blivit liggande. Vi har ju nämligen upplevt något stort i familjen denna vår. Eller kanske tre stora händelser om man ska vara nogräknad och det tycker jag nog att man ska vara.

Pappa har blivit 65 år ung och i samband med detta också gått i pension. Den 1 april av alla datum, men det är trots detta inget skämt utan på riktigt riktigt. Han är numera den coolaste pankis jag känner. Pankis förresten, är det bara i vår släkt detta är slang för pensionär eller finns det fler?

Hur som helst, samtidigt som detta firade mamma och pappa 40-årig bröllopsdag och vi kände att vi ville få göra något för dem för att fira dessa tre stora händelser lite extra. Vi bad dem infinna sig i stugan kl. 13:00 lördagen den 6/4 och det var de lydiga nog att göra. Väl där hade vi ordnat med ”Pankis-Party” och försökte skämma bort dem kungligt en hel dag. Jag tror faktiskt att vi lyckades riktigt bra och dessutom hade vi vädret med oss, jag menar titta bara? <3

Kusifinerna välkomnade!

Fin svägerska, vi rockade köket denna dag!

Kraaaaam!!
Min egen älskade pappa och pappan till mina barn på samma bild, det är kärlek det!
Kasta sten i vatten blir aldrig tråkigt.

Solnedgång mellan tallarna!
Skål!
Tre av fyra kusiner fångade på bild!
Ja men ni ser ju själva hur kul det var? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.