Stugan

Paradiset

Midsommaren i Karlevi följdes av ett par dagar i Byerum, på samma ö, men norröver. I sommarhuset. I paradiset. Det har varit så mycket sommar som över huvudtaget är möjligt och det har varit helt underbart. Jag är helt full av sommarkänsla och har redan fått mer av den varan än vad hela förra året bjöd på.

IMG_5436

Jag kan liksom aldrig se mig mätt på de där stigarna, det torra Alvaret, den vackra Blå Jungfrun, alla tallarna, blåelden, kalkstenen. Det är inget annat än underbart och ett paradis för oss alla. Lilleman har njutit till fullo av att få plaska i poolen, springa naken, vara ute mer än inne och ha både sin storkusin och lillkusin att busa med och pussa på.

IMG_5401

Dessa lockar <3 Igår var det 17 månader sedan de såg dagens ljus kl. 18:50. Älskade onge!

IMG_5455

I tisdags blev det också ett besök på Café Haget nära Byxelkrok (Hagskogsvägen) som är en riktig pärla för den som söker sådana på ön. Väl värt ett besök för så väl utsikten, keramiken som lugnet som vilar över platsen.

Nu har sommaren med andra ord officiellt börjat, jag känner det på riktigt i år, och som jag ska njuta tillsammans med mina killar, familjen och vännerna!

Foto: Sarah Berg

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.