Träning & Hälsa

5, 4, 3, 2, 1

Fem saker du alltid har i ditt kylskåp?
Ägg, keso, kvarg, mjölk och ett par matlådor som kanske borde ha ätits upp för länge sedan. Varför blir det alltid så? Snabbspolas tiden inne i kylskåpet? Jag börjar tro det. Det har blivit mycket bättre sedan vi blev bättre på att planera veckomenyn och handlingen men ändå.

Fyra saker du inte kan vara utan?
Nu står det saker och då tolkar jag det som saker annars skulle ju givetvis Alex, Elliot och familjen upp här men saker alltså. Just nu, min astmainhalator. Sjukt sexigt svar faktiskt. Min mobil. Jag gillar ju att vara social som ni vet och har jag bara den kan jag fota, blogga och nörda mig i största allmänhet i sociala medier. En riktigt bra hudlotion, är torr som ett fnöske utan och älskar att smörja in mig. Kaffe. Är det en sak? Nu blev det en sak. Jag vill inte vara utan kaffe. Det vill inte min omgivning heller att jag ska vara. Hrm… Dags att trappa ner.

Tre saker du inte kan äta?
Bruna bönor, lever och Pisang Ambon. Nu är det sistnämnda möjligtvis mer en dryck än något ätbart men en liten ”miss” i tonåren gör att den doften och smaken så att säga har gjort sitt.

Två saker som gör dig glad?
Återigen, Alex och Elliot är inte saker (tack och lov) så jag hoppar över dem i det här fallet. Saker. Hm. Jag är väldigt förtjust i mina nagellack som ni vet och våra nya kamera är en väldigt trevlig sak. Verkligen.

En sak du gör flera gånger i veckan?
Förutom duscha, laga mat och allt sådant där så är ju just nu Yoga något jag försöker få in 2-3 kvällar i veckan. Hallelujah så skönt det är!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.