Clean Eating,  Träning & Hälsa

Att vara ärlig

IMG_7893IMG_7891IMG_7894

Ni vet ju att jag gillar att vara ärlig i den här bloggen, speciellt när det gäller kosten och den viktminskningsresa jag befinner mig på. Jag vill inte på något sätt bidra till den skeva bild som finns kring vissa människor om att de klarar av hur mycket som helst, att de aldrig gör fel och att de verkar ha 124 timmar/dygn istället för 24. Jag är ingen supermänniska och jag vill inte att någon ska tro det.

Därför ska jag nu vara lite ärlig igen och berätta att jag inte har fortsatt gå ner i vikt sedan i Februari. Snarare tvärtom. En vecka i Frankfurt följt av en vecka med influensa, följt av ytterligare en vecka i Österrike fick mig ur balans och sedan dess har jag kämpat. Kämpat för att hitta tillbaka till rätt mindset. Kämpat för att hitta tillbaka till mina älskade rutiner. Kämpat för att gå ner de kilon jag då gick upp igen.

Nu känner jag att jag är på rätt väg igen. Jag har tagit det successivt. Som ni säkert har märkt har jag lagat och ätit rawfood under hela den här tiden. Där har inget ändrats. rawfood är något som får mig att må så otroligt bra och inget som jag överger så lätt. Det är det som har slunkit ner mellan målen som har varit problemet. Och att träningsrutinen har fallit bort. Jag har hostat som en 80-årig gammal gubbe sedan den där veckans influensa i början av Februari och det har varit den största boven i dramat. Jag har inte kunnat träna som jag har velat och då faller hela ”tänket” för mig. Allt utgår på så många sätt från träningen.

Men som sagt, jag är på rätt väg igen, på väg tillbaka till den version av mig själv som jag mår bra av att vara. Precis som Sassa brukar skriva så handlar det faktiskt inte om en vikt utan ett sinnestillstånd. Jag skriver verkligen under på det. Jag mår så väldigt mycket bättre när jag är den människa jag vill vara och det är det som är nyckeln för mig.

Foto: Sarah Andersson (visar helgens fantastiskt goda äpple/banan-smoothie med mandelmjölk och chiafrön. Yum!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.