Clean Eating,  Träning & Hälsa

Att vara två

f33102f64fce79a9c6c52965e7f5b201

Jag har en kollega på jobbet som också gör en resa liknande min. Hon vill gå ner ett par kilo, de där bekvämlighetskilona, och hitta tillbaka till den version av sig själv som hon trivs bäst med. Hon gör på sitt sätt, jag gör på mitt sätt men vi peppar varandra. Vi pratar om det lite varje dag, vi peppar och stöttar och det är skönt att vara två som undviker det som bjuds till torsdagens eftermiddagsfika eller till fredagsfrukosten.

Det fiffiga är att hon dessutom kan dyka upp på näthinnan när jag är hemma. Om jag plötsligt blir sugen på något och befinner mig i en situation där jag har ett val att göra ser jag henne framför mig och så tänker jag att ”så skulle inte XX ha gjort” och så vips har jag fått hjälp att göra ett bra val.

Sen har jag ju Emma såklart, Emma som har peppat mig sedan innan jag ens flyttade till Göteborg. Emma som gjort en helt fantastisk resa själv. Emma som fullkomligt överöser mig med pepp och inspiration.

Dagens tips får alltså bli att hitta en like, någon som vill ungefär samma sak som du. Ni behöver inte göra på samma sätt, ni kommer att tänka ganska lika i alla fall!

Bild från Pinterest

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.