Träning & Hälsa

Bästa!

Det sägs att löpning inte är en materialsport, att det bara är att snöra på sig skorna och sticka ut. Det håller jag inte med om. Inte alls faktiskt. Det är kompressionskläder hit, otroligt avancerade och tekniska skor dit, lurar, löparbälten, solskärmar, träningsappar och träningsklockor. Kort sagt, det går att nörda ner sig hur mycket som helst. Om man vill.

Jag tänker att jag tar det lite i taget. Lurar är ett måste, jag älskar att springa med musik och hatar att springa med min egen andning som sällskap. Så funkar jag. Alltså är de här godbitarna mina bästa vänner på löparrundorna.

Framöver hoppas jag också att detta Flipbelt kommer att bli en minst lika god vän. Det är min morsdagspresent men det har inte kommit ännu. Vi beställde det tillsammans i söndags, har full förståelse för att Alex inte riktigt klurade ut vilken storlek jag ska ha. Frågan ”jo du älskling, vad har du höftmått nu igen?” kan ju kanske ses som lite märklig. Minst sagt. Men nu är det alltså beställt och på väg hem. Ser fram emot att testa det!

Foto: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.