Träning & Hälsa

Claras, fast Sarahs, VAD-lista

Läste denna VAD-lista hos Clara och tyckte den var rolig så jag kopierar rakt av. Eller nej, jag har givetvis skrivit mina egna svar. Jag har inte tagit semester helt och hållet, nej då.

Vad är ditt guilty pleasure? Chick-lit! Älskar dem och inser att det inte är speciellt creddigt eller ger några pluspoäng i bokklubbskretsar men kan inte låta bli.

Vad har du för äcklig vana? Jag biter på fingrarna. Inte naglarna. Fingrarna. Huden bredvid naglarna. *skäms*

Vad är det folk inte tror om dig? Att jag mår dåligt ibland. Jag får ofta höra att jag alltid är så pigg och glad (vilket är underbart att höra, tack!) men det är ju givetvis inte hela sanningen. Jag kämpar med en usel självkänsla som skapar problem då och då.

Vad är ditt problem? Att jag tycker att så mycket är så roligt. Att få blott 24 h/dygn att räcka till allt jag vill göra, allt jag vill fördjupa mig i, allt jag vill åstadkomma. Det är en omöjlig ekvation, ett Moment 22 och jag har i n t e lärt mig att balansera detta. Än.

Vad är ditt naturliga sinnestillstånd? Glad! Jag är faktiskt oftast glad, har lätt till skratt och jag gör mitt bästa för att leva i nuet. Jag har mina stunder, precis som jag skrev ovan, men jag försöker att alltid njuta här och nu. Mår jag lite dåligt en dag men träffar Jennie exempelvis släpper jag det och bara insuper energin hon ger. Samma sak med min familj och givetvis Alex. De ger, ger och ger och jag passar på att suga åt mig som en svamp. Nu lät detta väldigt dramatiskt kände jag när jag läste igenom vad jag skrivit men summan av kardemumman är faktiskt att jag mestadels är glad. Yay!

Vad är du inte? En sjömänniska. Är så sjösjuk att jag får gå och lägga mig i en hytt så fort de startar motorerna på en större färja. Landkrabba – ja visst!

Vad är ditt mest använda kraftuttryck? Ehum. Tyvärr uttrycker jag ett f-ord ibland, för ofta, som jag helst inte skriver här. Sa det högt när jag i egenskap av avdelningschef höll i ett veckomöte och möttes av 16 fågelholkar som nog aldrig trodde att jag skulle säga så. Fult och dumt. Men bortsett från detta F-ord så är nog ”jävlar” det ord jag allt som oftast förstärker mitt språk med. Tröstar mig med att det nu ses som ett tecken på intelligens att svära då och då.

Vad tycker du inte är jobbigt? Intervjusituationer. Konstigt kanske, men jag har på kort tid befunnit mig i två sådana och jag blir faktiskt inte nervös. Tillskillnad från min självkänsla är mitt självförtroende i jobbsammanhang desto bättre. Jag är trygg med mina kunskaper och prestationer på ett sätt som gör att jag är lugn och avslappnad.

Vad ger dig energi? Mina killar <3 Våra familjer och vännerna jag håller så högt. Och att få vara kreativ. Doodla, skriva, texta, plantera, inreda, piffa, baka… Listan kan göras l å n g. För lång.

Vad är gott? Socker. Tyvärr. Jag är en sockerråtta men jobbar med det och vet att så fort jag får i mig minsta lilla triggar det igång sockerdjävulen i mig. Attans.

Vad har du missuppfattat? Hahaha, allvarligt? Alldeles för mycket är jag rädd. Men en sak jag kan föra vidare är ”du behöver inte förlåta någon för att gå vidare”. Skönt va?

Vad är jobbigt? När rutiner ändras. Jag är en rutinmänniska som trivs med att saker och ting snurrar på i invanda hjulspår. När det ruckas allt för mycket blir det lite kaos i huvudet innan nästa rutin infinner sig. För så är det ju, det kommer alltid en ny. Phew!

Vad gjorde du nyss? Drack en iskaffe framför Nymo.

Vad är klurigt? Att hinna med allt man vill. Omöjligt. Jag vet att jag måste skala bort men vad??

Vad ska du göra nu? Väcka Elliot för att åka till affären och bunkra upp med citron, ingefära, honung, morötter och havregryn. Jajjamän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.