Träning & Hälsa

Det sjuka inlägget

Alltså det här med att vara sjuk, helt klart något man ska rassla av innan man får barn. Borta är den tiden då man kunde vänta ut en sjukdom liggandes i sängen eller soffan och bara resa sig upp för att hämta vatten, glass eller besöka toaletten. Att vara sjuk som förälder fungerar icke på detta sätt men det vet ni ju lika bra som jag, det är sen gammalt.

Jag blev bokstavligt talat sjuk på ICA i lördags, gick in på ICA med en känsla av att kliade i halsen, gick ut med ont i hela kroppen och en stark önskan om Ipren och viloläge. Så kan det gå.

Till en början trodde jag mest att jag var förkyld men det är nog snarare en influensa av något slag så jag har fått avboka veckan, fortsätta knapra Ipren och kämpa mig igenom. I tisdags kväll insjuknade dessutom Juliette så nu kämpar vi hej vilt här hemma.

Oh well, det är inte så kaxigt det är det inte men jag är glad att detta kommer den här veckan och inte nästa. Nästa vecka ska jag nämligen ut på tur, det är äntligen dags för Danny i Göteborg. Den peppen hörrni, den peppen!

Så det är status här hemma, influensa, kamp och pepp inför nästa vecka.

Bild: Ny Post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.