Träning & Hälsa

En månadslista – Maj

Va, vad är nu detta? Jo men det stämmer fint, undertecknad hakar på LISTORNA precis som alla andra bloggare. Men vet ni vad? Jag gillar dem! Jag älskar att läsa om Fridas önskelistor, Emmas månadslistor, Marias eller Johannas. De inspirerar mig.

Så nu gör jag alltså ett eget försök till inspirerande lista och den något modifierade förlagan denna gång är Marias.

MAT

Jag äter LCHF sedan en tid tillbaka. Kontrollerad sådan, för jag räknar kalorier också. Knepigt? Nej inte så farligt faktiskt, det är ganska skönt. Att hålla koll alltså. Men i mitt tycke blir det sällan tråkigt, snarare tvärt om, jisses så mycket gott jag äter. Och just Marias tips om Leilas fish tacos låter som något jag skulle tycka väldigt mycket om. Först på listan inför nästa vecka!

CITAT

0f13fecc5ab4b1f2c527e62dd1a18b04

Just nu går jag lite i väntans tider på många sätt. Som vanligt när jag funderar mycket får bloggen lida. Kalla det skrivkramp, eller att tankarna är på annat håll. Men jag hoppas att det löser sig, det finns möjligheter. Kanske innan sommaren och ingen vore gladare än jag!

MUSIK

cf263a0558e6969181810ab9cb49a429

Allt runt 160 bpm. Med andra ord allt jag kan springa till. För när jag rannsakar mig själv är det faktiskt bara då jag lyssnar på musik. Oups!

PROJEKT

ea0e95b85dc326c6be2675a8e926798b

Projekt ”Framtid” pågår för fullt hos mig. Det går inte att komma ifrån att hösten närmar sig med stormsteg, lilleman ska börja på Föris, jag ska börja jobba, det är många känslor och tankar som ska landa kring allt detta men helt klart är att han kommer att må gott av stimulansen på Föris och undertecknad ser verkligen fram emot att gå tillbaka till att jobba. Härligt men en omställning likaväl, projekt framtid alltså.

SOMMARKLÄNNING

Jag inventerade min garderob nyligen i jakt på sommarklänningar och insåg följande, jag äger 1. Uno. Un. VA? Hur är det möjligt? En uppsjö av svarta dito däremot och vid sina tillfällen, och med rätt accessoarer, kan de funka även på sommaren men vart är alla sommarklänningar? Jag rea-fyndade en på Lindex häromdagen så nu har jag två, båda randiga. Och detta är lite av kruxet, alla jag tittar på som jag gillar är just det, randiga. Det finns en gräns här tänker jag, hur många randiga sommarklänningar kan man egentligen ha?
Men jag hittar heller inga direkta alternativ, snälla tipsa mig! Dock inte om Linda Lindorff-aktiga ”safari”-klänningar. Det är inte jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.