Träning & Hälsa

Fantastiska bokklubben

Igår var det äntligen dags, vi har inte setts allihop sedan bröllopet så vi hade nog räknat ner dagarna lite till kvinns. Bokklubbsträff!

Och det är ju för tur att vi har dessa träffar så regelbundet som vi ändå har så att jag får insupa mina fina tjejers klokskap och dårskap.

Igår hann vi inte ens sätta oss innan diskussionen var i full gång kring instagrambilden av livet, hur allas olika inlägg liksom klumpas ihop till en enda übermänniska när man scrollar igenom sitt flöde och vad man själv väljer att visa eller att, absolut inte, visa.

I vanlig ordning blev vi dessutom bjudna på alldeles vansinnigt god mat, av Linda denna gång, och jag kan konstatera att det var alldeles för länge sedan jag åt chevre. Nom-nom! Linda hade också dukat så fint och höstigt och jag fick nästan lite julkänslor av alla tända ljus.

Boken vi hade läst, Näktergalen, fick högsta betyg hittills och vi valde en ny bok i form av Belgravia av mannen bakom Downtown Abbey. Kort och gott, ännu en ljuvlig kväll med världens bästa bokklubb.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.