Träning & Hälsa

Fem saker jag tänker på just nu

Superhjältens andning
Ni vet ju att Elliot har haft en del allergier sedan han föddes. Mjölkproteinallergin och så allergichocken mot Mango som i sig kan vara en korsallergi till flera olika pollensorter. De senaste dagarnas gröna explosion har inte undgått någon och i samband med det har Elliots andning förändrats. En tid är nu bokad hos läkare, samtal har ringts till 1177 men läget verkar inte akut. Men tanken är svår att släppa, speciellt som nu när han har somnat för natten och jag sitter utanför hans rum och skriver. Jag lyssnar, lyssnar och lyssnar.

Nästa helg
Nästa helg är vår helg. Min och älsklingens. Lilleman ska till mormor och morfar och vi ska åka till ännu okänt mål prata färdigt om sådant vi vill prata färdigt om, njuta av varandras sällskap och bara vara tillsammans.

Framtiden
Jag har nästan lite bloggkramp just nu, allt på grund av alla de tankar som snurrar kring framtiden. Jag vill, vill, vill så gärna jobba för fullt till hösten och jag hoppas att det blir så. Men vart? Med vad? Det är så oklart just nu även om det dras för fullt i trådar vilket i sig resulterar i en del spännande uppslag. Försöker fokusera på detta, det positiva, men tankarna snurrar fort, fort, fort.

Bröllopsteman
Den rubriken säger sig väl egentligen självt men jag har kommit fram till att innan vi överhuvudtaget planerar något kring vårt stundande bröllop är det temat jag vill få på plats. I min värld utgår precis allt i resterande planering från just detta tema så känsla, stämning, färger och tja, tema helt enkelt snurrar en del just nu och det pinnas flitigt på Pinterest. Men försök inte hitta den mappen för den är än så länge hemlig förutom för ett fåtal inbjudna. Det måste ju bli lite överraskning för gästerna eller hur?

b27d7c8b7a9c6c957e9e454f7d4d3574

Kaloribalans
Jag har ätit LCHF ett tag, ganska länge faktiskt, och varit sockerfri i…39 dagar. Hade inte ens koll på den siffran utan fick räkna efter. Men ganska häftigt ändå. Hur som helst, viktmässigt har LCHF inte riktigt fungerat för mig förrän nu. Förrän jag började hålla bättre koll på kalorierna, mitt dagsbehov osv. Det är lätt att överäta LCHF och det har jag gjort. Men inte nu längre alltså. Tipp topp!

Bilder googlade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.