Träning & Hälsa

God fortsättning

Oj, är hon tillbaka nu? Börjar hon blogga igen? Det vet jag inte, kanske blir det så, kanske inte. Just nu vill jag mest titta in och önska er en riktigt god fortsättning. Jag hoppas att ni hade en superfin julafton igår, det hade vi.

Det var en sådan där stämningsfull dag då barnögon tindrade ikapp med julljusen, musiken aldrig dog, amaryllisen blommade i rättan tid, maten var god och snön låg vit på marken utanför. Jag fick nästan nypa mig i armen. Att jag sedan hade så fullt upp att jag glömde ta ett enda kort på hela dagen, eller skicka in ett instagram-god-jul, det får jag förlåta mig själv för.

Jag har nästan (men bara nästan) kommit över fadäsen med årets julkort, de framkallade bilderna på barnen som aldrig dök upp och därmed orsakade ”the horror of no skickade julkort till vänner och familj” för första gången någonsin. Det svider. Det gör verkligen det för en julnörd som jag. Men det är som det är och företaget jag beställde korten ifrån har skött det jättesnyggt. Men ändå, inga julkort.

Nåja. Det var en nära nog perfekt julafton där bara bror med familj saknades. Men dem får vi tack och lov träffa i morgon istället då det bär av ner till Karlskrona. Idag har vi varit på kalkonmiddag hos svärmor, vilken lyx ändå att få jula till det så här i dagarna tre.

Och vet ni, nu när jag ändå har er på tråden så att säga, jag har bestämt mig för en sak. 2019 kommer jag att äta växtbaserad mat. Helt enkelt. OM jag nu fortsätter blogga lite då och då, vill ni följa med på den resan i så fall eller är det ointressant? Jag har tänkt på det här ett tag, läst och läst och ikväll sett dokumentären ”Forks over Knives” på Netflix (se den!) och nu är det helt solklart. Växtbaserat/ Plant based är vad det blir.

Nu ska jag sminka av mig, ta ut vovven en snabbis och sen krypa ner och scrolla växtbaserade recept på Pinterest. God jul, god fortsättning och god natt kära vänner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.