Träning & Hälsa

Jag suger

På att uppdatera bloggen. Just för tillfället i alla fall. Och jag är den första att erkänna det. Förlåt. Jag ska verkligen försöka bli bättre. Men man kan väl säga att det däringa livet kom emellan. Vi har ju rivstartat vårt nya liv i höst med lilleman på förskola och undertecknad på nytt jobb. En ny vardag att få ihop med hämtning, lämning, jobb, hundrastning på lunchen och vissa dagar även lunchträning.

Bloggen har fått ta stryk och det är jag smärtsamt medveten om. Har skyllt precis allt kring det på ovanstående, det blev lite mycket bara, ett tag. Men så läste jag Fridas veckosummering och länkarna till Johanna, Krickelin och Bloggkommentatorerna så plötsligt tänker jag att det kanske är så det är. Har jag tappat suget? För att jag inte orkar handla på Ellos eller svänga förbi Svenskt Tenn när jag är i Stockholm (vilket är aldrig numera). För att jag inte orkar ta fram systemkameran vid varje tillfälle värt namnet, än mindre lägga över bilderna på datorn och ge dem en välförtjänt omgång i Photoshop innan jag lägger upp dem på bloggen?

Jag vet inte, kanske är det så, kanske är det bara livet som blev lite övermäktigt ett tag. Tiden får väl utvisa helt enkelt.

3 kommentarer

 • Helena / Bara en kaka till

  Välkommen till den bloggförsummande vardagen! 🙂 Alltså jag förstår inte hur folk hinner blogga när de fått barn, jobbar, ska hämta på dagis och fixa mat på bordet. Själv får jag nog in max en uppdatering i veckan, om ens det. Så ha inte dåligt samvete för bloggen! Fast det har man ändå, jag vet, för man har ju byggt upp den och allt, men den finns ju kvar, och det gör nog de trognaste läsarna också. Kram!

  • Sarah

   Åh tack Helena, du är ju för go! En till som vet hur det är, och även om jag vet att jag inte ska ha dåligt samvete så är det väldigt skönt att höra det från andra också <3

   KRAM OCH GRATTIS till kulan!!

   • Helena / Bara en kaka till

    Tack så mycket! 🙂 Det är 6 veckor kvar, men det var ju då vattnet gick med Lily, så jag får väl vara förberedd. Och mobilbilden på slottet var jättefin, Iphone7 verkar ju hyvens! Själv får jag typ aldrig in mina kamerabilder i datorn, och Olof har heller aldrig tid… Så en sån telefon kanske vore något för mig med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.