Träning & Hälsa

Lördagstriss

Förberedelser
Idag har vi ägnat dagen till stor del åt förberedelser inför morgondagens 2-årskalas. Bakat tårtbottnar, städat, strukit dukar, slagit in paket och piffat i största allmänhet. Så långt det är möjligt en dag i förväg känner vi oss nu riktigt redo för födelsedagskalas! Hipp-hipp-hurra!!


Huvudvärk

Jag har haft en sjuhelsikes huvudvärk idag och har inte riktigt förstått varför. Har försökt kasta i mig kaffe då jag till en början misstänkte att jag inte låg i fas med koffeinintaget (hej kaffekärring…) men det ville inte hjälpa så jag övergick till att hinka i mig vatten istället och hoppades att det skulle hjälpa vilket det inte heller gjorde. Men. På plussidan, jag testade nya Loka Gurka/Mynta och hittade en ny favorit. En STOR sådan. Jösses så fräsch och god!
Huvudvärken visade sig vara migrän och då hjälper ju inte allt kaffe i Småland (tyvärr) så det har mest handlat om att bita ihop resten av dagen.

Skidåkning
Som vanligt på helgerna nu för tiden har vi även tittat en hel del på skidåkning idag. Eller jag har. Alex har jobbat. Men när lilleman sov passade jag på att hinka kaffe och vatten och titta på störtloppen från Cortina d’Ampezzo och Garmish-Partenkirchen i lugn och ro alldeles alena. Ibland är det väldigt skönt… <3 Och Cortina måste ju vara ett av världscupens vackraste platser. Magiskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.