Clean Eating,  Träning & Hälsa

Någon annans före/efter

29394

I helgen la PT-Sassa upp ett inlägg på sin blogg om sin egen resa. Sina egna före/efter-bilder och eftersom jag faktiskt inte vetat om det här blev jag helt tagen. Jag har förvisso inte poppat antidepressiva men jag kan känna igen mig i så mycket av det Sassa skriver och det tror jag inte att jag är ensam om.

Jag menar, hur många som sitter hemma och tröstar sig med pannkakor mår egentligen bra? Att äta pannkakor då och då är inget fel alls men att äta dem som tröst och inbilla sig att man förtjänar att trösta sig med pannkakor på grund av ditten eller datten, det är fel.

Jag tycker att det är modigt av Sassa att vara så här öppen och min respekt för henne ökar ytterligare. Jag förstår nu också bättre hur hon kan peppa och stötta på rätt sätt i sina mail och inlägg, hon har helt enkelt varit där själv och gjort resan själv. Du är grym Sassa!

Har sagt det förut och säger det igen, sitter du och funderar, vill du börja förändra men är osäker på hur? Hör av er till Sassa, för mig har hon betytt jättemycket. Och på ett omedvetet sätt har hon gjort det igen eftersom det här inlägget kom i precis rättan tid, jag fick en boost av precis det slag jag behövde när jag läste inlägget.

Bild lånad från Sassas blogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.