Träning & Hälsa

Ny identitet

Inte fullt så drastiskt som rubriken antyder men det blir ju faktiskt lite så när man byter jobb. Jag är inte längre en ”Orreforsare” eller en ”Kosta Bodare” fast jag ofta tänker så fortfarande. Jag kommer snart att bli en ???:are (jag lovar att berätta så fort jag kan!) men eftersom jag än så länge inte har börjat (även om tankarna finns där), träffat kollegorna, eller ens sett den nya arbetsplatsen så har den nya identiteten inte riktigt landat ännu. Jag får liksom påminna mig om allt det där roliga som snart kommer. För så känns det verkligen, jag längtar till mitt nya jobb, jag har så mycket tankar och idéer som jag vill börja omvandla till handling, jag vill lära känna företaget, mina kollegor och jag vill bli en ”???:are”.

Vi är många av vännerna som bytt/byter jobb just i sommar och samtalen kring detta är många. Lite härligt faktiskt att dela upplevelsen av allt det nya med många fler. Och att min allra bästa vän dessutom går igenom samma resa med inskolning, att vänja sig vid ett nytt jobb samtidigt som man ska vänja sig vid nya rutiner med hämtning och lämning på Föris osv. det känns väldigt skönt faktiskt. Vi kommer alltid att stötta varandra om det blir tufft!

Men som sagt, mitt i högsommarvärmen (i alla fall när jag skriver det här) längtar jag alltså efter hösten och min ”nya identitet”!

Bild hämtad från min inspirationsmapp på Pinterest kallad ”Office space”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.