Träning & Hälsa

Ny vecka

Den här veckan tänker jag peppa lite extra, måndagen har ju redan swishat förbi i ett nafs (nåja, nästan i alla fall) och om veckan tänker gå i samma takt är det snart fredag och tjejkväll. Hurra!

Vi är lite trötta i familjen Berg/Nyquist för tillfället. Elliot är inne i en fas där han vaknar runt 05 varje dag vilket tar på krafterna för oss alla. Viktigt att komma ihåg dock när man sitter där med grus i ögonen och knappt kan utläsa klocklaget på mobilen när man hör att lilleman har vaknat, man klarar mer än man tror. Man fixar de viktiga mötena, det är ok att dricka mycket kaffe under småbarnsåren (har jag bestämt) och man orkar med allt som ska göras i vardagen ändå. Faktiskt.

Det man får räkna bort är sena kvällar. Det funkar inte. Vi somnar runt 21:30 just nu. För att vi måste.

Men men, lilleman har alltid varit sådan här. Morgonpigg med perioder av extremt tidiga morgnar. Allt som oftast i samband med större utvecklingssprång. Han bearbetar allt i sömnen.

Så nu påminner vi oss om att vi orkar, att det är en fas och att det kommer andra faser framöver. Som är…på ett annat sätt. Vecka 12 kommer att bli en bra vecka!

2 kommentarer

  • Anna

    Och nästa vecka har vi ställt om klockan, kanske behöver ni inte berätta det för Elliot… så får ni sova till klockan sex istället ?
    Kram kram!

    • Sarah

      Ja vi håller alla tummar i familjen för att det blir så. Att han hade 04 som vana förra sommaren har vi heeeelt förträngt… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.