Träning & Hälsa

Om drömmar som inte blev

Jag vet att ni är många med mig som slaviskt följer Säker Stil-podden varje vecka. Om ni har lyssnat på avsnittet från i torsdags kanske ni, precis som jag, har funderat en del på drömmar som inte blev. Det där man kände så passionerat för men som av olika anledningar inte finns i ens liv idag. Drömmar som kanske kan göra comeback eller är förbi för alltid.

Jag gjorde det i alla fall och för mig är det så självklart, dansen. Givetvis. Jag saknar verkligen att dansa och kan knappt se ett avsnitt av So You Think You Can Dance utan att få en liten klump i bröstet. Fasen också. De där jäkla knäna…

Men så tänker jag också på de drömmar jag fortfarande har, drömmar som inte på något sätt är lika förbi som dansen är. Och det gör mig så mycket gladare. Jag är alltid så lösningsfokuserad att jag inte orkar stanna för länge vid det som är jobbigt utan att försöka hitta lösningar istället. Så min lösning på dans-problemet blir helt enkelt att fokusera på vad jag kan göra här och nu, vad jag drömmer om och vad jag vill förverkliga och att genast börja jobba i den riktningen.

Gör ni likadant?

Bild: https://i.pinimg.com/originals/f3/a9/91/f3a9917b2234a6062667fd4c125dd8c4.jpg

En kommentar

  • Helena / Bara en kaka till

    Jag ville också bli dansare, men fick en nackskada i trean på gymnasiet och fick sluta. Min danspartner däremot gick vidare till balettakademin i Stockholm och blev proffsdansare. Men se det från den ljusa sidan – hade vi blivit dansare hade det varit pensionsdags för oss nu. Typ. Fattiga hade vi nog också varit. Vi får nöja oss med So you think you can dance – en del danser där är ju helt oförglömliga! Kommer du ihåg låten Jar of hearts som spelades första gången där i ett avsnitt? Kollade upp den musikvideon på Youtube häromdagen, SÅ bra låt, och kände igen i alla fall en av dansarna. 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.