Träning & Hälsa,  Vi två blir tre

Packar för en helg i Malmö

Äntligen! Vår helg är här och det är inte vilken helg som helst. Det är två hela dagar tillsammans med bara älsklingen. Det är musik i bilen på den volym vi önskar. Det är champagne på rummet. Det är en lunch på stället med den besvärliga uteserveringen där en barnvagn inte får plats. Det är avslutade meningar. Det är bröllopstankar och det är en middag som sträcker sig över flera timmar, består av fler än en rätt och som intas varm. Samtidigt.

Kort sagt, det är en helg som vi har sett fram emot länge. Och eftersom Superhjälten ska få åka och busa med sin mormor och morfar under hela helgen är det lite som ska packas till honom också. Så ja, mellan sov, mellis, mat, bad, hundpromenader, lek och bus får nog den här dagen gå åt till packning. Ska börja med att hitta en lämplig väska, så länge sedan är det jag var iväg hemifrån nu att jag glömt vart jag har ställt min weekendväska. Hur sorgligt?

Men nu blir det alltså ändring på det! Yay!

Foto: Sarah Berg

PS. Nej, detta är givetvis inte hela min packning men jag kände mig på något sätt tvungen att stanna när det fortfarande skulle kunna bli en bra bild. En småbarnspackning är allt annat än picture perfect så att säga…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.