Träning & Hälsa

Problem solved!

Tack för alla tips på min insta när jag frågade om min hy som blivit så otroligt dålig efter graviditet och amning. Ni var många som tipsade om denna serie från Clinique och jag är så glad att jag lyssnade på er. Efter bara någon dryg veckas användning är problemet så gott som borta!

Jag köpte bara denna reseförpackning då jag ville testa om min känsliga hy tål produkterna och för att jag tänkte att det kanske går att få bort och sedan istället fortsätta med någon annan serie för just känslig hy. Nu verkar det bli precis just så, helt perfekt!

Så mitt tips vidare blir alltså att testa denna serie om du får tillfälliga problem med din hy (kanske är minst lika bra på långvariga besvär men det kan jag inte uttala mig om). För mig fungerade den här perfekt och jag är så glad över att vara av med nästan alla utslag och blemmor. Som sagt, snyggt är det ju inte men det som var allra värst var ju att det faktiskt gjorde ont också. Jag har, tack och lov, inte dessa problem i vanliga fall och blev riktigt förvånad över att det gjorde så ont.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.