Träning & Hälsa

Sjukstuga & solsken

Som en blixt från klar himmel. Så skulle man kunna beskriva den förkylning/influensa jag lyckades dra på mig i helgen. Vaknade i lördags och kände mig blossande varm, gick ändå upp med lilleman som vanligt och sakta men säkert började jag känna mig sämre och sämre. När Alex kom upp ett par timmar senare (det var hans sovmorgon, helgerna innebär en var) var jag så dålig att jag insåg att tabletter var enda utvägen.

Och sen gick det som det gick, jag blev jättedålig och låg mer eller mindre hela helgen. Tack gode gud för att Alex finns, pysslar om, och tar hand om Superhjälten så att jag fick vara sjuk.

Så utan fler tråkiga detaljer kan vi väl bara konstatera att det är trist att vara sjuk. Och så speciellt många roliga blogginlägg har jag inte fått ihop heller, det blir ju så när man ligger stilla i en säng mest hela tiden. Men jag har läst massor så snart kommer ett boktips, i morgon tänkte vi ge oss ut på en liten utflykt lilleman och jag (pyjamasjakt) och idag fick jag ihop nästan löjligt goda LCHF-kakor, recept kommer

Solen och v ä r m e n har ju varit hos oss idag och herregud så härligt att den där dagen när man känner i hela kroppen att ”nu vänder det” sammanfaller med 23 plusgrader (i skuggan) och strålande solsken. Nu är jag nog snart helt återställd, håll tummarna för det!

Bild från min Instagram, @lifebysarah.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.