Skiing

Dagen D

Ja vet ni, idag är det dagen D, dagen D som i dagen S som i dagen Skidresa. Att vi är framme vid den här dagen nu känns smått svindlande, det har varit så mycket som hänt de senaste veckorna att tiden sedan nyår liksom bara försvunnit. Swosh.

Och vad är det då som har hänt? Elliot har fyllt fem och firats med hela tre kalas, kungligt ska det vara tydligen och den helgen liksom försvann. Alex har flyttat hela Hatstore till nya, stora och jättefina lokaler. Inte själv då såklart utan de har hjälpt till hela gänget men där försvann en helg. Och så har jag skolat in Juliette vilket ju både innebar en tur till akuten med sönderbiten tunga och en magsjuka som på två dagar slog ut hela familjen. Där gick en helg till. Och när inskolningen var slut tog VAB-ruari över och jag har nu VABBAT 6 av 13 dagar efter inskolningen.

Mina killar på förra resan, 2018, vilken liten plutt Elliot var <3 <3 <3

Men nu är vi alltså framme vid dan före dan, när allt ska packas ned. När allt ska förberedas in i det sista för vi har en tiiiiidig avfärd hemifrån i morgon bitti. Vi är ju ganska vana vid det här laget Alex och jag eftersom Elliot alltid har vaknat runt 05 men nu ska vi iväg runt 04 så det känns lite extra.

Men åh så kul det ska bli. Familjetid. Tillsammanstid. Skidåkning. Snö. Afterski och trötta ben. Elliot som är sååå peppad på att verkligen lära sig åka i år, förhoppningsvis kan han och kusin Ella peppa varandra för de verkar lika taggade båda två. Åh vad jag längtar!

Och som grädde på moset är vi så många som åker tillsammans i år att jag knappt kan räkna upp alla men vi tar nog upp halva matsalen på hotellet. Och en av dem är Sara och hennes familj. En av mina bästa vänner. På samma resa. Livets lyx ju!

Jag har, tack vare just Sara faktiskt för hon påminde om det i veckan, ägnat en stund åt tacksamhet idag. För jag är så innerligt tacksam. Över mycket. Men över Alex och barnen, och den här resan tillsammans. Inget annat än ljuvligt är det!

Sen hoppas den väldigt, väldigt, väldigt sjösjuka delen av mig att det slutar blåsa helt och hållet innan vi når Trelleborg och den väntande färjan i morgon. Please?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.