Skiing

Hinterglemm 2020, del 1

Dags att sammanfatta del ett av denna resa, om det ens är möjligt? Jag vet inte, jag njuter mest!

Vädret har fram tills nu varit mestadels strålande med ett par små moln men i skrivande stund pausar vi på hotellet samtidigt som snöstormen viner utanför. Endast Alex och min brorson är ute just nu och de hälsar att många liftar och nedfarter är stängda.

Men en paus är inte fel det heller för som bilderna nedan kan vittna om har vi haft det oförskämt bra och lite mer snö kommer behövas för en lång säsong här nere.

Här nere ja, redan hit gick oförskämt bra. Det var ju det enda lilla orosmoment vi hade inför, hur ska det gå med barnen, främst Juliette men det gick kanon. Kan nästan skriva ett eget inlägg om det och hur vi gjorde om någon är intresserad.

Dagarna här nere har annars ägnats åt att få igång Elliots skidåkning vilket vi verkligen har fått. Sååå roligt, och det viktigaste av allt, HAN gillar det, vilket ju är viktigast av allt! Mamman med skidåkning i blodet sedan tvåårsåldern är så stolt att hon nästan gråter❤️

Och Juliette? Ja hon är ju cool som alltid och med på det mesta, lilla mammahjärtat alltså. Hon får en fin förebild att ta efter nu. Han som redan har siktet inställt på att bli proffs, Alex och jag börjar fundera på att flytta hit😅

Ja ni hör, det går ingen nöd på oss, vi lever lajf helt enkelt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.