Skiing

Puderlycka

bild-1(5) bild-4(3) bild-3(4) bild-2(5)

Gårdagen bjöd på rejält med puder efter ett intensivt snöfall som varat i 1,5 dygn. Inte mig emot så att säga. De första åken igår var magiska och mina skidor fick bekänna färg. Med rosa skidor under pjäxorna var jag aldrig speciellt orolig men jag kan nu konstatera att det är vuxenleksaker jag har fått. My kind of vuxenleksaker helt klart!

Sedan Sverige säkrat inte mindre än TVÅ OS-guld i stafett har det liksom kliat i mig så fort jag hört en Norrman eller sett en skidåkare med en norsk flagga på jackan. Jag var bara tvungen. Att säga något alltså. Såg en liten kille få tvärstopp offpist och funderade på att ropa och fråga honom om han hade Norsk valla men det kändes liksom taskigt. Han var för liten. Tog istället chansen när denna pajas gick förbi på After Skin att fråga honom om jag fick ta ett kort på hans jacka och fråga om han haft Norsk valla idag. Han bara skrattade, ställde upp på fotograferingen och gick. After Ski gör sådant med Norrmän tydligen, kanske ska skicka Northug på After Ski?

Annars njöt jag för fulla muggar av mitt sällskap, en väl utförd skiddag, trötta ben och gott vin. Som synes. Det bästa av allt? Att när ni läser detta har jag avverkat ännu en underbar skiddag och åkt ännu fler kilometrar pist och förhoppningsvis även puder. I solsken. Oh-la-la!

Foto: Iphonebilder tagna av pappa, mig och Iréne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.