Skiing

Roadtrip-tumis

Ja idag är vi på tu man hand min lilla kavaljer och jag. Alex har åkt till Hestra för att åka skidor. Jag är så avundssjuk att jag antagit en blålila nyans och är alldeles sprickfärdig. Men det är bara att inse, jag är inte frisk nog. Alls. Jag måste stå och hämta mig ett tag när jag bara gått upp för trappen och att knyta skorna med huvudet ner får mig att tro att skallen ska sprängas. Ni hör, skidåkning är (tyvärr, tyvärr, tyvärr) out of the question.

Så.

Alex peppar skidåkning i Hestra alltså. Men Elliot och jag drar på roadtrip vi också. Till Karlskrona. För det ska gjutas pjäxor till undertecknad. Om fyra veckor är det vår första skiddag i Österrike och jag kommer att vara redo, med nya pjäxor och allt. Så gött!
Dessutom får vi hänga med ”mommo och moffa”, bara detta gör lilleman pepp på utflykten, och mysa lite. Han hade lite svårt med tidsbegreppen igår när vi sa att ”i morgon ska vi åka till mommo och moffa” Lilla hjärtat ville direkt byta kläder till något han tycker är fint och ta på sig skorna och jackan och när han sedan förstod att vi bara skulle gå ut med Alice blev han nästan otröstlig. Vi var tvungna att Facetime:a morföräldrarna ett tag för att komma över den värsta ledsenheten. Så nu sticker vi, det blir en fin lördag det här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.