Kommunikation by Berg,  Träning & Hälsa

Sommar & jobbtankar

Vilket sommarväder vi fick helt plötsligt, helt underbart! Maj har sannerligen fått en smakstart och jag tar gärna mer av den här varan. Förra året, när jag hade räknat med att vara föräldraledig i solen blev det inte alls så. Det var kallt som attans hela våren. Den här våren, när jag trodde att jag skulle jobba heltid igen men istället är föräldraledig är det plötsligt soligt, varmt och tal om meteorologisk sommar redan nu. Halleluja!

På tal om att jobba, just nu jobbar jag för fullt, med att söka jobb. Men vaddå tänker du nu, driver du inte Kommunikation by Berg? Jo visst gör jag det, och det fortsätter jag gärna med om uppdragen finns där men det kan man ju aldrig veta och jag har insett en sak. Hur roligt det än är att driva företag, för det är det, så är det inte företagandet i sig som driver mig. Jag drivs av att få arbeta med roliga saker, ägna dagarna åt det jag tycker är roligast, marknadsföring och kommunikation.

Alltså söker jag jobb, uppdrag till företaget och/eller anställning till mig själv. Lite ”hängslen och livrem” på det upplägget men det är ju å andra sidan sådan jag är.
Så är du, eller någon i din närhet i behov av en marknadskommunikatör eller content creator får ni gärna hojta till!

Citatet ovan har jag använt här tidigare och jag recyclar gärna eftersom jag tycker att det är så otroligt bra. Vill man något får man jobba för det men man ska också veta vad man vill och vad man jobbar mot. Klockrent! Hämtat från Pinterest som i sin tur länkar till den här bloggen. Rätt ska vara rätt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.