Träning & Hälsa

Suck.

Först förkyld, därefter sjuk, följt av en hosta och fortsatt nästäppa som vägrar ge med sig och så nu en ny smäll med halsont och öronsprång. Plus hosta. Plus magont. (får ont i magen ovanför mitt kejsarsnittsärr till och från, nu misstänker jag att det har med hostan att göra?).

FAN. På ren svenska.

Jag vill bli frisk nu men det verkar ju stört omöjligt. Sitter som bäst och googlar på vad man ska äta för att bli frisk. Jag tror ju att jag vet men en påminnelse är inte fel tänker jag. Sitter också och blir lite stressad över att mitt löpar-flow försvunnit bort helt nu när jag inte kunnat springa på två veckor. Tillbaka på ruta 1 är vad jag räknar med när jag väl kan ge mig ut igen. Suck.

Någon mer som känner igen sig? Är sommarförkylningar och sjukdomar omöjliga att bli av med?

2 kommentarer

 • Linda Zobal

  Ja Suck! Detta är inte kul. Förstår dig fullt ut.
  Låter som min höst. Så fort jag skulle komma igång och träna och springa igen så kom en bihåleinflammation, halsfluss eller influensa. Inte lätt att hitta ”flowet” och motivationen när man är frisk sedan.
  Jag har ju även fortfarande min ömma höftböjare att tampas med. Sprang ca 2-3x 5km i veckan för ett år sedan, fick ont. Det har fortfarande inte släppt och nu har kiropraktorn gett mig löpnings-förbud! Kör med sjukgymnast för att stabilisera upp bålen och på så sätt avlasta höften. Får helt enkelt börja från början, styrka, promenader osv.
  Men denna gång gräver jag inte ner mig, när det inte går som jag tänkt, som jag brukar. ” c’est la vie”! KRAMAR

 • Sarah

  Åh fy bubblan, inte du också? Jag fasar just för hösten, när Elliot börjar Föris och mamman utan immunförsvar kommer att få kämpa…
  Så den jäkla höftböjaren vill fortfarande inte? Usch så tråkigt, och så jobbigt att gå tillbaka till rehab även om jag ju förstår att du inte har något val. Känner att min kropp är ett enda stort ras efter graviditeten och den skulle behöva byggas upp från grunden den också. Försöker tänka som du dock, hoppas att det hjälper! KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.