Clean Eating,  Träning & Hälsa

Tänk om, gör rätt

IMG_7752

Jag har ju mer eller mindre fortsatt min detox och det upplägg som Sassa skapade åt mig i höstas sedan dess. Med undantag för en mässvecka i Frankfurt och en skidvecka i Österrike. Tyskar och Österrikare är inte mycket för rawfood så att säga.

Hur som helst, i kortkortkorthet går detta upplägg ut på att jag dricker smoothies till frukost och kvällsmat och ibland även som mellanmål (alltid mellanmål, ibland smoothies) men att jag äter ett mål vanlig ”fast” mat per dag. För enkelhets skull, för att undvika diskussioner (vilket i sig skulle kunna vara ett helt annat inlägg) har jag valt att äta mitt vanliga mål mat till lunch.

Har dock suttit och analyserat mitt ätande en del på sista tiden och insett följande, jag har en weak spot varje dag, en tid på dagen då jag är extra sugen på egentligen vad som helst. Att stoppa något i munnen helt enkelt. En tid på dagen då risken att falla utanför planen är extra stor. Detta är på kvällen, ofta mellan 18-20 vilket nu har fått mig att tänka om och göra om. Jag dricker numera en väldigt matig och mättande smoothie till lunch och äter målet ”vanlig” mat när jag kommer hem istället. Vet ni vad? Skillnaden är nästan löjlig.

Alltså blir det istället smoothies till lunch, på jobbet, och diskussionerna lär fortsätta…

Foto: Sarah Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.