Träning & Hälsa

Time flies

Det här var en kul lista, många listor som florerar i bloggsfären har man sett förut. Det behöver inte göra dem sämre för det, de bästa listorna cirkulerar ju givetvis just för att de är bra. Men det är ju kul med något nytt också.

1. Vad är ditt förhållande till tid?
Jag har oändligt med tid. Jag hinner allt. Är aldrig stressad. Upplever aldrig tidsbrist. Känner alltid ett lugn och äter en stor dos ironi till frukost, lunch och middag varje dag.

2.Vilken tid på dygnet gillar du bäst?
Förmiddagarna. Jag är en morgonperson och gillar dagens första halva bäst. Men sen är stunden när man kliver in på Föris för att hämta Elliot också en favorit.

3. Vilken är den bästa veckodagen?
Torsdagar. ”Huh?” tänker du nu. Jo, men fredagen räknas som helg i min värld och det gör ju att redan torsdag kväll börjar liksom helgkänslan och myset infinna sig vilket ju faktiskt gör hela torsdagen till en jäkligt bra dag. Tror att detta hänger samman med tiden när jag instruerade BodyJam och alltid hade grymma pass på torsdagskvällarna. Det var lite som att gå ut och dansa med tjejerna varje torsdagskväll.

4. När går tiden som snabbast?
På jobbet!!! Gah! Eller när Elliot har somnat på kvällarna och man ska hinna klämma in bloggen, yoga, lite tecknande och en stunds kärlekspåfyllning med Alex på de få timmarna som är kvar innan jag själv stupar som en strandad val i sängen eller soffan runt… 21:30…

5. När går tiden som långsammast?
När Elliot vill ha sin morgonvälling. De 45 micro-sekunderna är oändligt långa.

6. Hur lång tid tar det för dig att sminka dig?
10 minuter. Varken mer eller mindre.

7. Vilken tidsepok skulle du vilja leva i?
Den jag lever i nu. Tack.

8. Äter du snabbt eller långsamt?
Alldeles för snabbt. Tyvärr.

9. Vad gillar du mest att lägga ner tid på?
Tid med familjen, yoga, tecknande och faktiskt också bloggen.

10. Vad gillar du minst att lägga ner tid på?
Att göra om saker. Rent allmänt och i alla sammanhang. När något har blivit fel och måste göras om. Jag är ganska prestigelös så det handlar inte om att erkänna att jag har gjort fel. Det handlar mer om att tvingas lägga ner tid på att göra samma sak en gång till.

11. När vaknar och lägger du dig på vardagar?
Klockan ringer 05:00 och därmed vill jag gärna vara i säng 22:00. Det händer ibland.

12. Vad skulle du gärna ha mer tid till?
Familjen och mig själv. Har alltid varit en person med ett stort behov av egentid.

13. Vad gjorde du för tre timmar sen?
Hämtade Elliot på Föris. Detta är ett schemalagt inlägg så när jag skrev det stämde det, när ni läser det lär det vara något helt annat.

14. Vad händer de kommande tre timmarna?
Elliot har precis somnat, jag tänkte blogga en stund och köra ett yogapass med Adriene.

15. Var ser du dig själv om 10 år?
Åh jag är så dåligt på den här typen av frågor. Jag ser mig som gift, tvåbarnsmamma. Jag tror och hoppas att vi bor kvar i vårt hus som vi då har byggt ut. Jag tror faktiskt inte att jag jobbar kvar på Infomaker om tio år hur konstigt det än känns att skriva så. Jag älskar mitt jobb som ni vet men jag tror inte att vi lever i en tid där man stannar på ett jobb i 10+ år. Exakt vad jag gör istället känns svårt att förutspå. Kanske lever Kommunikation by Berg fortfarande? När man som jag jobbar med bland annat sociala medier, som är i ständig förändring är det svårt att se vad jag jobbar med till sommaren, än mindre om 10 år. Eller också svänger allt och jag jobbar kvar på världens bästa Infomaker och trivs fortfarande lika bra. Who knows?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.