Träning & Hälsa

Torsdagstrio

Jag tycker att vi börjar den här torsdagen med en trio tankar. Lite som three on my mind fast som ett återkommande torsdagstema. Låter inte det bra?

Planer med Madde
Igår var jag äntligen och lunchade med Madde. Som vi har sett fram emot det. Men med 2+1 barn, företag, jobb och det där som kallas livet får man ibland vänta på det goda. Och det brukar det ju vara värt. Som igår. Vi hade kunnat luncha hela dagen tror jag för hur mycket vi än pratade kom vi aldrig till punkt. Ibland är det så och det är ju underbart. Dessutom började vi spåna idéer och smida planer, oj så skoj.

Inspirerad
Denna torsdags andra punkt hänger ganska mycket ihop med den första. Just nu är jag så jäkla inspirerad. Till mycket. Av mycket. Om mycket. Bland annat av donnan ovan. Det är lite som sockerdricka i hela kroppen och jag vill mest sätta igång och göra en massa saker. Jag älskar den här känslan och brukar kunna uträtta stordåd när jag väl sätter igång så spänn fast er, nu kör vi!

Namaste
Jag körde ett intensivt yogapass igår på typ 35-40 minuter. Det känns i kroppen idag, främst i axlarna och det var nog också där det behövdes som mest så bingo. Det är svårt att förklara värdet av yoga utan att låta flummig men kort skrivet ”I like”. Det räcker egentligen så. Jag, min matta och en instruktör. That’s it. Yoga är ju långt ifrån en materialsport men nu har jag faktiskt unnat mig lite nya kläder som inspiration (så funkar jag…) och när jag hittar mattan med stort M tänker jag unna mig den också. Banne mig.

Bild: Instaloverz

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.