Träning & Hälsa

Tre i tanken

Vårboots
Det här är något jag verkligen har letat efter, ett par snygga vårboots som inte är helt öppna i tån eller över foten men för den skull inte heller klumpiga som ett par höst/vinter-boots. Det finns inga. Inte där jag har letat i alla fall, det närmsta jag har kommit har varit med svarta sulor och klackar och det vill jag inte ha. Tips någon?

Livspussel
Den senaste veckan har vi verkligen fått träna upp våra pussel-skills här hemma. Elliot drabbades av magsjuka och hög feber lagom till förra helgen och just den här veckan var fulltecknad i kalendrarna på jobbet och vid sidan av för både mig och Alex så det har varit, och är, ett evigt pusslande. Lärdom: det går att flytta på bokade möten. Kan vara bra att påminna sig om då och då.

 

Kommunikation by Berg
Fick frågan häromdagen om Kommunikation by Berg fortfarande är aktivt och visst är det så. Det finns kvar och jag utför uppdrag i mån av tid så om du har haft funderingar på att kontakta mig gällande content till ditt företag, tveka inte, jag lyssnar gärna och hjälper till om det bara stämmer i tiden.

Bilder: Pinterest (där det finns snygga boots. På bild.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.