Träning & Hälsa

Tyst och stilla

bild(1)

Nej det är inte precis tyst och stilla här hemma men jag är tyst och stilla. Efter ett besök hos Alléjouren ett stenkast hemifrån i torsdagskväll har jag nu fått veta att jag återigen har en virusinfektion som satt sig i luftvägarna, att den inte går att behandla men att jag får dricka hostmedicin för att dämpa samt strikta regler om att vara tyst och stilla.

”Du tränar väl inte?” sa farbror doktorn. Undertecknad som varit på gymmet tre mornar den här veckan skruvade lite på sig och svarade undvikande.

”Vad jobbar du som? Marknadskommunikatör? Kan du utföra ditt jobb utan att prata så mycket?” frågade farbror doktorn. Undertecknad svarade med skratt-skratt-host-host-skratt-skratt och kan efter en dag på jobbet svara att det faktiskt inte går. Att knipa käft på jobbet alltså. Nix pix.

Så nu är jag hemma och utnyttjar den här helgen till att försöka vara just det, tyst. Alex har det så att säga väldigt lugnt och skönt… Men jag är ändå glad att jag fick veta detta nu och inte nästa helg då vi ska till Malmö för att möta upp mamma, pappa, Erik och Emelie och kalasa lite (läs: mycket) för att fira pappa som fyller år.

Iphonebild: Sarah Andersson

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.