Träning & Hälsa

Vem är jag?

Hittade en så himla rolig lista hos Emma så jag var fräck nog att sno den rakt av. För dem av er som inte känner mig personligen, here we go, vem är jag egentligen? Vilken ”typ” är jag?

På restaurangen
Är jag den som tackar artigt oavsett vad som sätts ned framför mig. Jag har aldrig vågat skicka tillbaka något även om jag egentligen velat och på frågan ”smakade det bra?” från servitör eller servitris svarar jag garanterat ”oh ja, jag var bara inte så hungrig” när jag skickar ut hela lasset igen…

På nattklubben
Nattklubb? Vad var det nu igen? Alltså det här var länge sedan men okej då, jag var den som dansade. Som beställde Cosmopolitans i baren och dansade lite till och ansåg att det var helt ok att gå hem i strumplästen för att fötterna ömmade efter timmar i höga klackar. Ungefär. Vill jag minnas. Jo men typ så.

I klädbutiker
Är jag sjukt dålig på att rea-fynda (vilket är orättvist för jag jämför mig med Jennie som har svartbälte i ninjashopping på reor typ. Omöjligt rea-smart är hon!) och tittar istället direkt på ställen med nyheter. Oavsett säsong. Kommer dock oftast hem med svart/grått eller vit/blått.

På flygplan
Slappnar jag av, somnar lätt, läser gärna något, njuter av att se världen från ovan. Nej jag har inte flugit med Elliot ännu. Som ni förstår.

På café
Beställer jag gärna en Flat white eller en vanlig bryggkaffe. Har helt lämnat latte-träsket bakom mig. Är jag ensam jobbar jag oftast, annars njuter jag av mitt sällskap. Gissningsvis.

I skolan
Var jag en typisk ”duktig flicka”. Förvånad någon?

I ett förhållande
Är jag förhoppningsvis kärleksfull och förstående men det får väl egentligen Alex svara på. Jag borde bli lite bättre på att kommunicera (joho, marknadskommunikatören saknar dessa skills) och jag jobbar på det.

I matbutiken
Följer jag listan ganska slaviskt just nu. Planering, matsedel och veckohandlingar är grejen just nu. Älskart’! Handlar jag när jag är hungrig eller trött blir det choklad, Monster och glossiga magasin istället för middag…

På morgonen
Har jag insett att jag är som en huggorm innan jag får kaffe. Funderar själv på om jag har PMS eller varför min stubin är så försvinnande kort. Svaret är alltid kaffe. Alltid. Sorgligt men sant. Och jag är egentligen en morgonmänniska.

På kvällen
Är jag ganska trött. Oftast. Det har lite med min sjukdom att göra och lite det faktum att vi som småbarnsföräldrar är uppe okristligt tidigt de flesta morgnar. Men när lilleman har somnat brukar vi få ett par timmar lugn och ro och det är då jag bloggar eller sitter med något kreativt.

På bussen
Är jag aldrig.

På jobbet
Är jag ambitiös, driven och självgående.

Just nu
Sitter jag i skräddarställning i soffan, jag har precis lagt ner Elliot och när han har somnat tänkte jag yoga lite. Remember, schemalagt inlägg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.