Träning & Hälsa

Vilka är ni?

Häromdagen när jag tittade till statistiken för bloggen strax efter att ha publicerat ett inlägg fick jag lite av en wow-upplevelse och hjärtsnörp på samma gång. Jag hade under ett och samma tillfälle läsare inne från Kalmar, Göteborg, Nybro, Lidköping, Stockholm, Nynäshamn, Luleå och…och…och… Spridningen var så stor och det slog mig ”vilka är ni egentligen”?

Jag har hyfsat bra koll på en del av er men när jag ser statistiken inser jag att det ju bara är en bråkdel. Mamma kan omöjligt stå för alla besöken så att säga. Och ni ska veta att jag är så nedrans glad, tacksam och lite stolt över att ni vill titta in här varje dag. Det känns fantastiskt.

Och ni behöver inte lämna kommentarer eller spår efter er varje gång, jag vet ju att ni finns där ändå, men när ni någon gång gör det, om så bara för att säga hej, så blir jag ännu gladare. För jag är så über-nicke-nyfiken på vilka ni är.

Och när vi ändå är inne på det spåret, ett extra varmt tack till er som stannar mig på stan och säger att ni läser bloggen. D E T är ju bara för roligt! Lite svårt för er i andra städer så klart men superroligt att få ett ansikte, live, till en av er läsare.

NI. ÄR. BÄST!

Såäre.

Selfie: tagen med vår Olympus Pen i selfie-läge. Man måste ju testa liksom 🙂

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.