Träning & Hälsa

Vilken vecka

Den här veckan har varit…intensiv. Det är nog det bästa sättet att beskriva det på. Det stora event jag planerat i två månaders tid gick av stapeln med arbete nästan dygnet runt. Alex blev sjuk och samtidigt fick vi hantera en jobbig situation som gav upphov till mycket magknip och oro.
När jag blev uppringd av en Karin igår kväll, som hittat min plånbok i en kundvagn på Coop där jag varit flera timmar tidigare, höll det på att brista totalt. Men det var nog också då det vände. För vet ni vad? Det finns goda och snälla människor i denna värld. Karin hade hittat min plånbok, lagt ner tid på att leta upp mig och lämna tillbaka den med ett enkelt ”jag hoppas att någon hade gjort det samma för mig”.

Och idag har magknipet kring den andra situationen också släppt efter femtioelva samtal där vi fått veta att vi visst har gjort rätt och att vi inte behöver oroa oss. Allt detta har fått mig att tänka mycket på hur en enda människa kan påverka mig så mycket. Både i negativ och positiv riktning. Det här med känslor…powerful stuff!

Nu tar vi helg, genom att skicka en tacksam tanke och en bukett blommor till Karin. En helg där vi ska kramas mycket, ta hand om varandra, ta årets julkortsbilder och tänka att det finns hopp för mänskligheten. Trots allt.

Eventet? Det blev en succé!

Foto: Sarah Berg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.