Träning & Hälsa

Yoga with Adriene

Jag var helt såld på BodyBalance för många år sedan men som den träningsperiodare jag är kom jag i från det och har av någon outgrundlig anledning inte kommit tillbaka riktigt. Förrän nu.

Men inte till just BodyBalance utan till mer renodlad yoga. Egentligen spelar det ingen roll för mig om det är yoga, pilates eller body balance. Jag vill få tillbaka träningen, och det i en form som min kropp vill vara med på. Att springa är inte tänkbart med tanke på luftrören och den pågående astmautredningen och kroppen visade alldeles klart och tydligt i höstas att den inte ville ha träning just nu. Eller stress snarare. Den ville få lugn och ro.

Nu vill jag ge den lugn och ro och träning i ett och har hittat Yoga with Adriene på YouTube vars 30 day challenge jag nu följer. Åh så skönt det är! Jag var ganska osäker till en början, på om jag verkligen skulle kunna komma till ro hemma och följa en instruktör på YouTube men det funkar faktiskt. Jag tycker att det är sååå skönt.
Jag håller till i ”salongen” nere, när Elliot har somnat smyger jag ner där, tänder alla ljus vi har i hela rummet och rullar ut mattan. Ett riktigt hallelluja-moment faktiskt. För mig funkar det, jag gillar Adriene och hennes lugna röst och på bara ett par dagar har jag lyckats väcka kroppen och börja lossa på stela leder och låsningar.

Så om du varit nyfiken på konceptet kan jag bara säga, testa! Det är underbart!

Bild: YouTube

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.