Träning & Hälsa

Yogakläder

Tänk att det kommer varje gång, så fort man hittar ett nytt, eller som i det här fallet återupptar ett gammalt, intresse väcks ha-begäret och ”villhöver”-listorna blir längre. Just nu önskar jag mig en ny yogagarderob. Jag har träningskläder, gott om det, men för att vara helt ärligt så är det ju inte precis samma typ av kläder om vi jämför löpning med yoga. Mina löparkläder är tighta och ganska hårda, valda för att hålla på plats snarare än för att vara mjuka och följsamma.

Yogakläder är något annat. Något helt annat. Långt ifrån kompressionsplagg och snortighta sport-behåar (om ni ursäktar språket).

Jag blir varm när jag kör passen men fryser som en isglass direkt efteråt. Något varmt att dra på sig då står på önskelistan. Förutom en mjukare sport-bh, linnen och tights. När man väl börjar leta finns det ju dessutom hur mycket som helst att välja på. Dagens i-landsproblem på alla sätt och vis, det är jag väl medveten om. Men är inte det här trots allt lite av tjusningen med att dras med i något? Med nya intressen?

Bildkollage med produkter från HM, Ellos och Zalando

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.